Overslaan en naar de inhoud gaan

'Ondernemers megastal praten met ABN Amro'

Geplaatst opdinsdag 31 maart 2015 - 8:01

De veehouders die in Grubbenvorst een megastal willen bouwen, zijn volgens het Financieele Dagblad alvast aan het onderhandelen met nieuwe investeerders.

Volgens de krant praten ze ondanks de grote protesten tegen het plan met ABN Amro over een financiering voor de stal die plaats moet bieden aan ruim één miljoen kippen, 30.000 varkens en een slachterij.

Voor de megastal is nog geen vergunning. Een procedure daarover loopt nog bij de Raad van State. Tegen de megastal is veel weerstand omdat zo'n groot bedrijf slecht zou zijn voor milieu en dierenwelzijn.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vergunning kippendeel megastal blijft staan
Wakker Dier in beroep tegen vergunning 'gigastal'
Dijksma zwijgt over Grubbenvorst in megastal-debat
Tweede Kamer houdt megastal in Grubbenvorst niet tegen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen