Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondernemers luiden noodklok: meer huizen voor personeel

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 7:00

Ondernemend Limburg luidt de noodklok. In een brandbrief aan alle 33 Limburgse gemeenten vraagt de instantie om maatregelen om te voorkomen dat het tekort aan arbeidskrachten verder groeit.

Om mensen van buiten Limburg aan te trekken moet er in de eerste plek voldoende en goede huisvesting zijn. En daar ontbreekt het nog wel eens aan.

Meedenken
Vooral landbouwers en tuinders merken nu al dat ze minder kunnen oogsten omdat er te weinig personeel is. De gemeenten is nu gevraagd om mee te denken hoe er goede woonruimte gerealiseerd kan worden.

Ondernemend Limburg is een samenwerking tussen de Limburgse Werkgeversvereniging, MKB Limburg en de Limburgse Land- en Tuinbouw.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen