Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondernemers lopen geld mis door wegwerkzaamheden

Geplaatst opzaterdag 18 maart 2017 - 6:00

De ondernemers in de Maastrichtse wijk Amby zeggen inkomsten mis te lopen door de vele werkzaamheden aan de weg in Amby.

De wegen in hun wijk zijn voor de zoveelste keer opengebroken.

Bereikbaar
Of er wordt gewerkt aan de riolering, of de weg wordt afgesloten vanwege de werkzaamheden aan de A2. De winkeliers zijn door de opengebroken straten slecht bereikbaar. Klanten mijden de winkels.

De ondernemers hebben bij de gemeente Maastricht aan de bel getrokken, maar dat heeft tot nu toe nog niks opgeleverd volgens een van de winkeliers in de straat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ondernemers Maastricht kunnen geen nieuwe baas vinden
Vrouw verliest macht over het stuur en belandt in berm
Shopping winkelen winkel
Ondernemersvereniging werkt aan één winkeltijd voor Venlo
Confrontatie met eigen rijgedrag
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen