Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud landingsbaan: MAA paar dagen dicht

Geplaatst opmaandag 31 mei 2021 - 17:04

Maastricht Aachen Airport is de komende paar dagen gesloten voor het vliegverkeer, vanwege werkzaamheden aan de start- en landingsbaan.

Vliegtuigen zijn vanaf 14:00 uur niet meer welkom op Beek. Vrijdagmorgen om 6:00 uur gaat de luchthaven weer open.

L1

Renovatie 2022
Het zuidelijke deel van de baan, aan de Meerssense kant, wordt de komende dagen voorzien van nieuw asfalt. Ook wordt een aantal betonplaten tussen de baan en platforms vervangen. Door het werk van de komende dagen kan een volledige renovatie van de 2750 meter lange strook asfalt worden uitgesteld tot najaar volgend jaar.

Lees ook: MAA kleine week dicht voor noodzakelijk onderhoud

Zomerseizoen
Het werk wordt nu uitgevoerd, zodat de klus klaar is voordat het zomerseizoen begint. Ryanair en Corendon vliegen deze zomer weer naar verschillende vakantiebestemmingen vanaf het vliegveld in Beek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen