Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud aan de weg: deel A73 en A2 tunnel gaan dicht

Geplaatst opwoensdag 15 november 2017 - 20:17

Rijkswaterstaat gaat woensdag en donderdag aan de slag met onderhoud aan de Limburgse wegen.

De A2-tunnel bij Maastricht gaat vanwege het onderhoud twee nachten dicht. Woensdagavond om 22:00 uur sluiten de onderste tunnelbuizen. Donderdag vanaf 06:00 uur zijn ze weer open. De nacht erna gaan in dezelfde periode de bovenste tunnelbuizen op slot.

Asfalt
Rondom Venlo wordt ook aan de weg gewerkt. Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt van de A73. Woensdag om 21:00 uur gaat de weg tussen Venlo-Zuid en Venlo-West, in de richting van Nijmegen, dicht. Als alles volgens planning loopt is de A73 donderdagochtend om 05:00 uur weer open.

Verkeer wordt bij de werkzaamheden omgeleid en moet rekening houden met een vertraging van ongeveer tien minuten.

Kijk voor de actuele situatie op de weg op 1limburg.nl/verkeer

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen