Overslaan en naar de inhoud gaan

Ondergrondse hennepkwekerij in bos Nederweert

Geplaatst opdinsdag 23 februari 2021 - 16:14

Een ondergrondse hennepkwekerij in Nederweert-Eind is dinsdag door de politie ontdekt na een anonieme tip.

De kwekerij was vanaf de openbare weg amper te zien. Alleen een klein paadje door het bos wees de weg naar het luik waaronder de kwekerij was ingericht.

Betimmerd
In het betimmerde hol onder de grond stonden ongeveer 100 planten, naast professionele apparatuur waarmee de hennep van licht en warmte werd voorzien. Enexis onderzoekt nog waar de elektriciteit vandaan kwam voor deze apparatuur.

Er is nog niemand aangehouden, alle planten en kweekapparatuur wordt vernietigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen