Overslaan en naar de inhoud gaan

Omwonenden Bandidos-leider blij met opheffen maatregelen

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 15:13

Buren van Bandidos-leider Harrie Ramakers rondom Aan de Linde in Nieuwstadt zijn blij dat de beveiligingsmaatregelen in de straat afgebouwd worden.

Dat laten ze anoniem weten aan L1.

Dreiging afgenomen
Burgemeester Jos Hessels besloot vrijdag om de maatregelen terug te draaien, omdat 'de dreiging is afgenomen.'

Lees ook: Dreiging afgenomen: Minder maatregelen bij Bandidos-leider

Blij
Dat betekent onder meer dat de geplaatste drempels zaterdag worden weggehaald. Daar zijn de buren blij mee. "Een van onze buren heeft veel problemen met die drempel voor de deur. Hij woont tegenover Ramakers en hij hoort iedere dag voor zijn deur auto’s afremmen en hij woont in een oud huis. Dus ik kan me voorstellen dat hij ook nog trillingen voelt van al die auto’s die over de drempel rijden", zegt een van de omwonenden.

"Het is wel fijn dat die drempel nu weggaat, maar die camera, ach daar hebben wij geen last van. Die drempel zorgt juist voor drukte in de straat."

Geen vlieg kwaad
Ramakers zelf doet volgens de omwonenden 'geen vlieg kwaad', maar toch willen ze zich niet met naam en toenaam uitlaten in de media. "laatst heeft de krant de buren geïnterviewd van Ramakers en die hadden geen kwaad woord voor hem over, maar stel dat ze toch niet zo blij met hem zijn, dan gaan ze dat natuurlijk niet hardop uitspreken. Ze hebben er als buren wel de hele tijd mee te maken”, zegt een buurtbewoner.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen