Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Omwonenden Bandidos-leider blij met opheffen maatregelen

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 15:13

Buren van Bandidos-leider Harrie Ramakers rondom Aan de Linde in Nieuwstadt zijn blij dat de beveiligingsmaatregelen in de straat afgebouwd worden.

Dat laten ze anoniem weten aan L1.

Dreiging afgenomen
Burgemeester Jos Hessels besloot vrijdag om de maatregelen terug te draaien, omdat 'de dreiging is afgenomen.'

Lees ook: Dreiging afgenomen: Minder maatregelen bij Bandidos-leider

Blij
Dat betekent onder meer dat de geplaatste drempels zaterdag worden weggehaald. Daar zijn de buren blij mee. "Een van onze buren heeft veel problemen met die drempel voor de deur. Hij woont tegenover Ramakers en hij hoort iedere dag voor zijn deur auto’s afremmen en hij woont in een oud huis. Dus ik kan me voorstellen dat hij ook nog trillingen voelt van al die auto’s die over de drempel rijden", zegt een van de omwonenden.

"Het is wel fijn dat die drempel nu weggaat, maar die camera, ach daar hebben wij geen last van. Die drempel zorgt juist voor drukte in de straat."

Geen vlieg kwaad
Ramakers zelf doet volgens de omwonenden 'geen vlieg kwaad', maar toch willen ze zich niet met naam en toenaam uitlaten in de media. "laatst heeft de krant de buren geïnterviewd van Ramakers en die hadden geen kwaad woord voor hem over, maar stel dat ze toch niet zo blij met hem zijn, dan gaan ze dat natuurlijk niet hardop uitspreken. Ze hebben er als buren wel de hele tijd mee te maken”, zegt een buurtbewoner.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen