Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Omwonenden Bandidos-leider blij met opheffen maatregelen

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 15:13

Buren van Bandidos-leider Harrie Ramakers rondom Aan de Linde in Nieuwstadt zijn blij dat de beveiligingsmaatregelen in de straat afgebouwd worden.

Dat laten ze anoniem weten aan L1.

Dreiging afgenomen
Burgemeester Jos Hessels besloot vrijdag om de maatregelen terug te draaien, omdat 'de dreiging is afgenomen.'

Lees ook: Dreiging afgenomen: Minder maatregelen bij Bandidos-leider

Blij
Dat betekent onder meer dat de geplaatste drempels zaterdag worden weggehaald. Daar zijn de buren blij mee. "Een van onze buren heeft veel problemen met die drempel voor de deur. Hij woont tegenover Ramakers en hij hoort iedere dag voor zijn deur auto’s afremmen en hij woont in een oud huis. Dus ik kan me voorstellen dat hij ook nog trillingen voelt van al die auto’s die over de drempel rijden", zegt een van de omwonenden.

"Het is wel fijn dat die drempel nu weggaat, maar die camera, ach daar hebben wij geen last van. Die drempel zorgt juist voor drukte in de straat."

Geen vlieg kwaad
Ramakers zelf doet volgens de omwonenden 'geen vlieg kwaad', maar toch willen ze zich niet met naam en toenaam uitlaten in de media. "laatst heeft de krant de buren geïnterviewd van Ramakers en die hadden geen kwaad woord voor hem over, maar stel dat ze toch niet zo blij met hem zijn, dan gaan ze dat natuurlijk niet hardop uitspreken. Ze hebben er als buren wel de hele tijd mee te maken”, zegt een buurtbewoner.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen