Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstreden raveparty strikt internationale dj-grootheid

Geplaatst opdinsdag 15 augustus 2017 - 17:16

Het omstreden feest Rave Atelier heeft de Ibiza-held H.O.S.H. gestrikt.

De Duitse dj, die eerder al op Tomorrowland stond, zal op 23 september zijn draaikunsten vertonen onder de kanaalbrug in Vroenhoven.

Overlast
Het is niet voor het eerst dat er onder de brug een raveparty wordt gehouden. Rave Atelier organiseerde op 29 juli ook al eens feest, waar een dikke duizend technoliefhebbers op af zijn gekomen. Maastrichtenaren klaagden na afloop over de harde muziek die tot 03:00 uur werd gedraaid.

Klachten verminderen
Hoewel de organisatie de geluidsnorm bij de eerste editie van Rave Atelier niet heeft overschreden, gaan ze wel kijken hoe ze het aantal klachten beduidend kunnen verminderen. "Want het moet uiteindelijk voor iedereen leuk blijven", zegt Tom Bastiaens van de organisatie. "Het feest gaat weer onder de brug plaatsvinden, maar dan wel binnen. De brug heeft ook een evenementenlocatie binnen, dat is normaal een museum."

Rave Atelier
Ex on the Beach-ster Wayne Siebenga en Boy Weijgertse, bekend van het programma Get The Fuck Out Of My House, organiseren de feesten samen met hun vrienden. Ze zijn hiermee begonnen omdat er in Limburg niet zoveel technofeesten zijn.

Foto: Rockateer

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gewonden bij noodweer opbouw festival: 'Hart vastgehouden'
Populair feest vindt onderdak: 'Geen goed imago'
Belgische grensdorpen zwaar getroffen door wolkbreuk
Maatregelen tegen modderstroom en wateroverlast
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen