Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstanders redden man uit het water in Vlodrop

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 22:45

In Vlodrop is zaterdag een man uit het water gered door omstanders.

Volgens een correspondent ter plaatse was de man niet aanspreekbaar toen hij uit het water werd gehaald.

Roer
Het incident vond aan het eind van de middag plaats aan de Grootestraat. De man was in de Roer gevallen. Terwijl de hulpdiensten werden gewaarschuwd, probeerden een aantal omstanders de man uit het water te halen. Dat lukte redelijk eenvoudig, waardoor de gearriveerde hulpdiensten zich direct over de man konden ontfermen, aldus de correspondent.

Traumahelikopter
Omdat de man niet aanspreekbaar was, kwam een traumahelikopter overvliegen vanuit Duitsland. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn huidige toestand is op dit moment niets bekend.

Beelden: Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen