Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstanders redden man uit het water in Vlodrop

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 22:45

In Vlodrop is zaterdag een man uit het water gered door omstanders.

Volgens een correspondent ter plaatse was de man niet aanspreekbaar toen hij uit het water werd gehaald.

Roer
Het incident vond aan het eind van de middag plaats aan de Grootestraat. De man was in de Roer gevallen. Terwijl de hulpdiensten werden gewaarschuwd, probeerden een aantal omstanders de man uit het water te halen. Dat lukte redelijk eenvoudig, waardoor de gearriveerde hulpdiensten zich direct over de man konden ontfermen, aldus de correspondent.

Traumahelikopter
Omdat de man niet aanspreekbaar was, kwam een traumahelikopter overvliegen vanuit Duitsland. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn huidige toestand is op dit moment niets bekend.

Beelden: Track '88
Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen