Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstanders redden agenten uit gecrashte politiewagen

Geplaatst opwoensdag 25 november 2020 - 15:44

De politiewagen die dinsdag in Geleen crashte, is door omstanders terug op vier wielen gezet. De vastzittende agenten konden zo uit de auto worden gehaald.

De betrokken politieauto was op weg naar een flatbrand aan het Martin Luther Kingplein in Geleen. De politie was om assistentie gevraagd bij het ontruimen van appartementen en ging daar met spoed naartoe.

Zijkant
Het dienstvoertuig kwam tijdens die rit rond 17:15 uur op de Henri Hermanslaan in botsing met een andere auto. Daarbij kwam de politieauto op de zijkant terecht. De agenten zaten vast in de auto en er kwam rook uit de wagen. Omstanders twijfelden geen moment. In overleg met de agenten zetten ze het voertuig weer recht. De twee agenten werden ter controle naar het ziekenhuis gebracht en maken het goed.

Lees ook: Politiewagen crasht op weg naar brand

Een andere politie-eenheid onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen