Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstander grijpt overvaller bejaarde man Roermond

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 15:04

Een alerte getuige heeft donderdagmiddag een dakloze overvaller in zijn kraag gegrepen op de Zwartbroekstraat in Roermond.

De man zag hoe de boef in gesprek was met een 92-jarige man met een rollator en de bejaarde daarna naar de grond trok.

Vasthouden
Toen de 25-jarige overvaller begon te trekken aan een tasje dat zijn slachtoffer vast had, greep de getuige in en greep de overvaller vast. De alerte getuige kreeg hulp van omstanders en wist de overvaller te overmeesteren. De politie werd gebeld en de overvaller werd overgedragen aan de toegesnelde agenten.

Dakloos
De politie nam de man mee naar het bureau. Daar kwamen agenten erachter dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. De bejaarde man raakte volgens de politie niet gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen