Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Omstander grijpt overvaller bejaarde man Roermond

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 15:04

Een alerte getuige heeft donderdagmiddag een dakloze overvaller in zijn kraag gegrepen op de Zwartbroekstraat in Roermond.

De man zag hoe de boef in gesprek was met een 92-jarige man met een rollator en de bejaarde daarna naar de grond trok.

Vasthouden
Toen de 25-jarige overvaller begon te trekken aan een tasje dat zijn slachtoffer vast had, greep de getuige in en greep de overvaller vast. De alerte getuige kreeg hulp van omstanders en wist de overvaller te overmeesteren. De politie werd gebeld en de overvaller werd overgedragen aan de toegesnelde agenten.

Dakloos
De politie nam de man mee naar het bureau. Daar kwamen agenten erachter dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. De bejaarde man raakte volgens de politie niet gewond.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen