Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstander grijpt overvaller bejaarde man Roermond

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 15:04

Een alerte getuige heeft donderdagmiddag een dakloze overvaller in zijn kraag gegrepen op de Zwartbroekstraat in Roermond.

De man zag hoe de boef in gesprek was met een 92-jarige man met een rollator en de bejaarde daarna naar de grond trok.

Vasthouden
Toen de 25-jarige overvaller begon te trekken aan een tasje dat zijn slachtoffer vast had, greep de getuige in en greep de overvaller vast. De alerte getuige kreeg hulp van omstanders en wist de overvaller te overmeesteren. De politie werd gebeld en de overvaller werd overgedragen aan de toegesnelde agenten.

Dakloos
De politie nam de man mee naar het bureau. Daar kwamen agenten erachter dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. De bejaarde man raakte volgens de politie niet gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen