Overslaan en naar de inhoud gaan

Omstander grijpt overvaller bejaarde man Roermond

Geplaatst opdonderdag 23 mei 2019 - 15:04

Een alerte getuige heeft donderdagmiddag een dakloze overvaller in zijn kraag gegrepen op de Zwartbroekstraat in Roermond.

De man zag hoe de boef in gesprek was met een 92-jarige man met een rollator en de bejaarde daarna naar de grond trok.

Vasthouden
Toen de 25-jarige overvaller begon te trekken aan een tasje dat zijn slachtoffer vast had, greep de getuige in en greep de overvaller vast. De alerte getuige kreeg hulp van omstanders en wist de overvaller te overmeesteren. De politie werd gebeld en de overvaller werd overgedragen aan de toegesnelde agenten.

Dakloos
De politie nam de man mee naar het bureau. Daar kwamen agenten erachter dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft. De bejaarde man raakte volgens de politie niet gewond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen