Overslaan en naar de inhoud gaan

Omgewaaide boom verspert weg in Sevenum

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 6:29

De brandweer moest donderdag in alle vroegte uitrukken om een omgevallen boom van de weg te halen in Sevenum.

Door stormachtig weer viel de boom rond 5:15 uur op de Grubbenvorsterweg, meldt lokale nieuwssite Horst24.

Huis
De boom scheerde recht langs een woning af en veroorzaakte in zijn val geen schade. Ook zijn er geen gewonden gevallen. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en de gemeente zal het hout afvoeren.

Niet alleen in Sevenum moest de brandweer in actie komen. Diezelfde ochtend heeft de brandweer aan de Oirloseweg in Oirlo enkele afgewaaide takken van de weg moeten halen.

Code geel
Het KNMI heeft code geel afgekondigd vanwege zware windstoten. De waarschuwing geldt voor het hele land en duurt tot donderdagmorgen. In Limburg verwacht Meteo Limburg windstoten van zo'n 90 kilometer per uur.

Bekijk hier het uitgebreide weerbericht.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen