Overslaan en naar de inhoud gaan

Omgewaaide boom verspert weg in Sevenum

Geplaatst opdonderdag 21 januari 2021 - 6:29

De brandweer moest donderdag in alle vroegte uitrukken om een omgevallen boom van de weg te halen in Sevenum.

Door stormachtig weer viel de boom rond 5:15 uur op de Grubbenvorsterweg, meldt lokale nieuwssite Horst24.

Huis
De boom scheerde recht langs een woning af en veroorzaakte in zijn val geen schade. Ook zijn er geen gewonden gevallen. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en de gemeente zal het hout afvoeren.

Niet alleen in Sevenum moest de brandweer in actie komen. Diezelfde ochtend heeft de brandweer aan de Oirloseweg in Oirlo enkele afgewaaide takken van de weg moeten halen.

Code geel
Het KNMI heeft code geel afgekondigd vanwege zware windstoten. De waarschuwing geldt voor het hele land en duurt tot donderdagmorgen. In Limburg verwacht Meteo Limburg windstoten van zo'n 90 kilometer per uur.

Bekijk hier het uitgebreide weerbericht.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen