Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Omgevallen boom slaat muur uit woning Brunssum

Geplaatst opzondag 10 maart 2019 - 16:49

Een omgevallen boom heeft zondagmiddag voor flinke schade gezorgd aan een woning aan de Spoortstraat in Brunssum.

De boom waaide om door de harde wind en sloeg een enorm gat in de gevel van uit de woning.

Veiliggesteld
De brandweer heeft de omgeving veiliggesteld en ruimt de omgevallen boom op. Op het moment dat de boom omviel was er niemand in het huis aanwezig. "Ik vind het verschrikkelijk dat ik de bewoner niet te pakken krijg", laat een buurvrouw weten.

Geschrokken
Buren van de getroffen woning mochten hun huizen nog niet in. "Ik ben erg geschrokken", zegt buurman Jan Willems. "We mogen niet naar binnen toe. Ik moet nog horen waar ik vanavond terecht kan. We zitten nog in afwachting." Inmiddels is bekend geworden dat de situatie veilig genoeg is en de bewoners gewoon in hun eigen huizen mogen slapen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen