Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Omgevallen boom slaat muur uit woning Brunssum

Geplaatst opzondag 10 maart 2019 - 16:49

Een omgevallen boom heeft zondagmiddag voor flinke schade gezorgd aan een woning aan de Spoortstraat in Brunssum.

De boom waaide om door de harde wind en sloeg een enorm gat in de gevel van uit de woning.

Veiliggesteld
De brandweer heeft de omgeving veiliggesteld en ruimt de omgevallen boom op. Op het moment dat de boom omviel was er niemand in het huis aanwezig. "Ik vind het verschrikkelijk dat ik de bewoner niet te pakken krijg", laat een buurvrouw weten.

Geschrokken
Buren van de getroffen woning mochten hun huizen nog niet in. "Ik ben erg geschrokken", zegt buurman Jan Willems. "We mogen niet naar binnen toe. Ik moet nog horen waar ik vanavond terecht kan. We zitten nog in afwachting." Inmiddels is bekend geworden dat de situatie veilig genoeg is en de bewoners gewoon in hun eigen huizen mogen slapen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen