Overslaan en naar de inhoud gaan

'Omgekomen student Bangkok is zelf van balkon gesprongen'

Geplaatst opvrijdag 4 mei 2018 - 11:18

De 20-jarige Rik Salmans uit Ospel, die afgelopen maandag om het leven is gekomen na een val van een balkon in Bangkok, heeft zichzelf van het leven beroofd.

Volgens de Thaise politie was de student in de war en heeft hij zelf de sprong gemaakt. Dat meldt het AD.

Lees ook: Limburger komt om door val van balkon in Bangkok

Stapavond
Rik is volgens de Bangkok Times na een avond stappen meegegaan met een 37-jarige Thaise naar haar appartement op de vijfde etage van het gebouw. Terwijl de vrouw even naar het toilet ging, zou Rik op het balkon een luchtje zijn gaan scheppen. Toen de vrouw terug kwam, zag zij dat hij van het balkon was gesprongen. Zij vertelt aan de krant dat Rik "dronken was en onophoudelijk op haar kamer heeft zitten huilen".

Uit onderzoek van de Thaise politie zou zijn gebleken dat er op het lichaam van de Ospelnaar geen sporen van geweld zijn aangetroffen. Ook in het appartement heeft de politie geen sporen kunnen vinden.

De jongen uit Ospel zou eerst op een auto gevallen zijn en daarna met ernstige hoofdwonden en botbreuken op het asfalt terecht zijn gekomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen