Overslaan en naar de inhoud gaan

'Omgekomen student Bangkok is zelf van balkon gesprongen'

Geplaatst opvrijdag 4 mei 2018 - 11:18

De 20-jarige Rik Salmans uit Ospel, die afgelopen maandag om het leven is gekomen na een val van een balkon in Bangkok, heeft zichzelf van het leven beroofd.

Volgens de Thaise politie was de student in de war en heeft hij zelf de sprong gemaakt. Dat meldt het AD.

Lees ook: Limburger komt om door val van balkon in Bangkok

Stapavond
Rik is volgens de Bangkok Times na een avond stappen meegegaan met een 37-jarige Thaise naar haar appartement op de vijfde etage van het gebouw. Terwijl de vrouw even naar het toilet ging, zou Rik op het balkon een luchtje zijn gaan scheppen. Toen de vrouw terug kwam, zag zij dat hij van het balkon was gesprongen. Zij vertelt aan de krant dat Rik "dronken was en onophoudelijk op haar kamer heeft zitten huilen".

Uit onderzoek van de Thaise politie zou zijn gebleken dat er op het lichaam van de Ospelnaar geen sporen van geweld zijn aangetroffen. Ook in het appartement heeft de politie geen sporen kunnen vinden.

De jongen uit Ospel zou eerst op een auto gevallen zijn en daarna met ernstige hoofdwonden en botbreuken op het asfalt terecht zijn gekomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen