Moord op Omer Koksal

Justitie in hoger beroep tegen doodslag Ömer Köksal

Het Openbaar Ministerie gaat in beroep in de zaak Ömer Köksal, de man die op 1 november 2017 werd doodgeschoten tijdens een uit de hand gelopen drugsruzie in Blerick.

Bloemen voor Omer Koksal
Familie Köksal: 'Het OM moet in hoger beroep'

Nabestaanden van de doodgeschoten Ömer Köksal willen dat justitie in hoger beroep gaat in zijn zaak. Volgens de familie zijn er te lage straffen uitgedeeld. De nabestaanden voelen zich in de steek gelaten door de rechtsstaat.

Bloemen voor Omer Koksal
Veertien jaar cel voor dodelijke schietpartij na bendeoorlog

De rechter heeft Jonathan B. (24) en Gianni Q. (22) veroordeeld tot celstraffen van respectievelijk veertien en twaalf jaar voor de doodslag op Ömer Köksal (22).

Moord op Omer Koksal
Uitspraak in moordzaak van man die drugsruzie wilde sussen

De rechtbank in Roermond doet maandag uitspraak in de zaak over de moord op Ömer Köksal.

Moord op Omer Koksal
Twintig jaar cel geëist voor moord op Ömer Köksal

De twintiger die Ömer Köksal (22) op 1 november 2017 doodschoot in Blerick, moet volgens justitie twintig jaar de cel in. Deze Gianni Q. (22) gaf eerder al toe dat hij Köksal om het leven bracht.

Bloemen voor Omer Koksal
Moordverdachte zaak Köksal: 'Ga voor doodslag, minder cel'

Eén van de twee verdachten in de moordzaak rondom Ömer Köksal (22) lijkt goed te hebben nagedacht over zijn strategie in de rechtbank. De 24-jarige Jonathan B. schreef zijn medeverdachte Gianni Q. (22) een brief met tips. 'Zelfverdediging is je enige kans.'

Rechtbank niet gewraakt in zaak moord Ömer Köksal

De rechtbank wordt niet gewraakt in de zaak van de moord op Ömer Köksal uit Blerick.

Gewraakte rechter 'diep geraakt' in zaak Ömer Köksal

De drie rechters in de zaak Ömer Köksal horen over twee weken of ze worden vervangen. Donderdag werd hun functioneren besproken tijdens een speciale zitting. Een van de rechters stelt 'diep geraakt' te zijn.

Rechtbank gewraakt in moordzaak Köksal

De rechtszaak in de moord op Ömer Köksal, eind 2017 in Blerick, is maandag halverwege de zitting verdaagd.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten