Overslaan en naar de inhoud gaan

Oma Marjan helpt voortaan ouderen aan de man/vrouw

Geplaatst opdonderdag 23 maart 2017 - 19:24

Nadat ze zelf dankzij een oproep door haar kleinkinderen aan de man is geraakt, wil oma Marjan (63) uit Munstergeleen ook andere vrijgezelle senioren aan een partner helpen.

Daarom heeft ze een speciale groep aangemaakt voor singles op leeftijd, die via WhatsApp geregeld met elkaar afspreken.

Maatje
Veel ouderen durven er niet openlijk voor uit te komen dat ze op zoek zijn naar een partner. "Ik merk dat er onder single-senioren behoefte is aan een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen. De ouderen in deze appgroep willen geregeld uitstapjes maken of een hapje gaan eten. Wellicht rolt er niet gelijk een relatie uit, maar dan hebben ze er wel een maatje bij" , aldus Marjan.

Wie graag toegevoegd wil worden aan de groep van oma Marjan, kan een mailtje sturen naar de redactie van L1.

Omazoekteenopa
Begin dit jaar lanceerden haar kleinkinderen Julian (13), Indy (12), Lucas (9) en Lora (2) de website Omazoekteenopa.nl in de hoop zo een nieuwe man voor hun alleenstaande oma te vinden. De vrouw werd vervolgens overspoeld met reacties van geïnteresseerde heren - en dames.

Lees ook: Niet alleen mannen melden zich bij Oma Marjan

Taboe
Uiteindelijk viel de keuze op Math Houben (66). Hij snapt wel dat er nog steeds een taboe rust op datende senioren. "Veel ouderen durven zich dus ook niet te melden. Maar geloof, me het leven wordt veel leuker als je dingen samen met een ander kunt doen. Ik twijfelde eerst ook of ik wel moest reageren op de oproep van Marjan. Maar inmiddels ben ik dolgelukkig dat ik op haar afgestapt ben."

Lees ook: Oma Marjan op speeddate met vijftien opa's

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Datingavond voor in oma Marjan geïnteresseerde opa's
Oma Marjan weer vrijgezel: 'Ging al tijdje niet meer goed'
Sittardse Micheline niet gekozen tot Silver Model
Dating-oma Marjan nog altijd gelukkig in de liefde
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen