Overslaan en naar de inhoud gaan

OM wil celstraffen voor illegale sigarettenproductie

Geplaatst opdonderdag 11 juni 2020 - 17:02

Acht medewerkers van een vorig jaar in Stramproy ontdekte illegale sigarettenfabriek moeten volgens het Openbaar Ministerie allemaal een half jaar de cel in.

In de fabriek werden op 28 oktober 4,7 miljoen sigaretten gevonden. Die dag was er een grote opsporingsactie op meerdere plekken in Limburg.

Lees ook: Grote actie tegen tabaksmaffia: meerdere invallen in Limburg

Het onderzoek in Limburg was onderdeel van een landelijke zaak die donderdag werd behandeld door de rechtbank in Zwolle.

Hoofdverdachte
Hoofdverdachte is een 36-jarige man uit Litouwen. Daar is twee jaar cel tegen geëist. De rechtbank doet op 25 juni uitspraak.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen