Overslaan en naar de inhoud gaan

OM eist tien jaar voor verkrachting elfjarig meisje

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 13:00

Tegen de 61-jarige Arnold M, die een elfjarig meisje zwanger maakte, eist het OM een celstraf van tien jaar voor verkrachting.

Ook moet de Brunssumer als het aan het OM ligt het meisje een schadevergoeding van 100.000 euro betalen.

Abortus
De verdachte is een vriend van de vader van het meisje. e zaak kwam aan het licht toen het meisje zich voor een abortus bij het ziekenhuis meldde, zestien weken in haar zwangerschap. Uit DNA-onderzoek van de foetus bleek dat M. de vader moet zijn.

Lees ook: Verkrachter legt schuld bij 11-jarig slachtoffertje

Bedwelmd
De man zou het meisje eind vorig jaar eerst hebben bedwelmd, om haar daarna te verkrachten. Dat is ook de reden dat het meisje zich niks van het misbruik kon herinneren. Uit onderzoek van haar haren is gebleken dat ze inderdaad verdoofd is geweest met het middel temazepam.

Afgelopen zomer legde M. zelf een verklaring af, waarin hij de schuld bij het meisje zelf legde.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen