Medaillewinnaars bij koning (ANP!!!!!!)

Medaillewinnaars gehuldigd en op bezoek bij koning

De Nederlandse olympische medaillewinnaars, waaronder Tom Dumoulin en Gabriela Schloesser, zijn dinsdagmiddag gehuldigd in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

Een paard
Springruiters vierde in landenwedstrijd op Olympische Spelen

De Nederlandse springruiters hebben geen medaille gepakt in de landenwedstrijd op de Olympische Spelen. De equipe van bondscoach Rob Ehrens uit Weert eindigde op de vierde plaats met 17 strafpunten.

Paardensport, paard, ruiter
Team Rob Ehrens op vijfde plek landenfinale na twee ruiters

De Nederlandse springruiters lijken in de landenwedstrijd op de Olympische Spelen naast de medailles te gaan grijpen.

50165313_ORANGE_PICTURES
Bondscoach Ehrens doet beroep op vechtlust springruiters

Bondscoach Rob Ehrens van de Nederlandse springruiters bekende na de kwalificatie voor de finale van de landenwedstrijd op de Olympische Spelen dat zijn hartslag wel even opliep tijdens de laatste rit.

Tom Dumoulin Olympische Spelen (28 juli 2021)
Koning en koningin ontvangen olympische medaillewinnaars

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima ontvangen dinsdagmiddag de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio op Paleis Noordeinde in Den Haag.

Reünie volleyballers Guido Görtzen (4 aug 2021)
Reünie gouden volleybalteam met Guido Görtzen

Guido Görtzen, Peter Blangé, Henk Jan Held en Ron Zwerver. Allemaal waren ze woensdagmiddag aanwezig bij de reünie op Papendal. Op 4 augustus 1996 scheef het Nederlands volleybalteam historie met een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Atlanta.

Handbalsters starten voorbereiding Tokio met zege op Slovenië
Handbalsters in tranen na uitschakeling in Tokio

Het is de Nederlandse handbalploeg, met Larissa Nusser en Inger Smits, niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale op de Olympische Spelen. Frankrijk was veel te sterk, 22-32.

Maikel van der Vleuten
Ehrens blije bondscoach met eerste medaille

Rob Ehrens uit Weert heeft met zijn springteam een vliegende start gemaakt in Tokio. Maikel van der Vleuten pakte woensdag de bronzen medaille met Beauville Z.

Maikel van der Vleuten
Team Rob Ehrens pakt twee finaleplekken Tokio

Bondscoach Rob Ehrens kan tevreden zijn. Springruiters Marc Houtzager en Maikel van der Vleuten hebben zich op de Olympische Spelen in Tokio geplaatst voor de individuele springfinale woensdag.

ANP-434982906
Handbalsters winnen en treffen Frankrijk in kwartfinales

De Nederlandse handbalsters hebben de groepsfase van de Olympische Spelen afgesloten met een overwinning op Montenegro: 30-29.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten