Overslaan en naar de inhoud gaan

OLS in Sevenum groot succes: ruim twee ton winst

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 10:16

De organisatie van het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Sevenum heeft 202.500 euro winst opgeleverd.

Dit laat Stichting OLS 2019 Sevenum vrijdag weten.

25.000 euro
Volgens de organisatie zal er 25.000 euro gaan naar een blijvend geschenk aan het dorp Sevenum. 'Een kunstwerk dat een unieke en collectieve herinnering wordt aan de verbroedering die het OLS 2019 in Sevenum teweeg heeft gebracht', schrijft de organisaties op Facebook.

Vrijwilligers
Een kwart van het bedrag (50.625 euro) gaat naar de Sevenumse schutterij Sint Sebastianus en het resterende bedrag wordt verdeeld onder de verengingen van de vrijwilligers. 'We zijn enorm blij dat we nu maar liefst 177.500 euro aan de verenigingen kunnen geven', laat de organisatie weten.

Profijt
'Ons doel is altijd geweest om een groots volksfeest te organiseren waar de schutterij en de Sevenumse gemeenschap trots op is en nog jarenlang profijt van zou hebben. Het is geweldig om nu te mogen concluderen dat we samen dit doel zeer zeker bereikt hebben!, laat de organisatie trots weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen