Overslaan en naar de inhoud gaan

OLS in Sevenum groot succes: ruim twee ton winst

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 10:16

De organisatie van het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Sevenum heeft 202.500 euro winst opgeleverd.

Dit laat Stichting OLS 2019 Sevenum vrijdag weten.

25.000 euro
Volgens de organisatie zal er 25.000 euro gaan naar een blijvend geschenk aan het dorp Sevenum. 'Een kunstwerk dat een unieke en collectieve herinnering wordt aan de verbroedering die het OLS 2019 in Sevenum teweeg heeft gebracht', schrijft de organisaties op Facebook.

Vrijwilligers
Een kwart van het bedrag (50.625 euro) gaat naar de Sevenumse schutterij Sint Sebastianus en het resterende bedrag wordt verdeeld onder de verengingen van de vrijwilligers. 'We zijn enorm blij dat we nu maar liefst 177.500 euro aan de verenigingen kunnen geven', laat de organisatie weten.

Profijt
'Ons doel is altijd geweest om een groots volksfeest te organiseren waar de schutterij en de Sevenumse gemeenschap trots op is en nog jarenlang profijt van zou hebben. Het is geweldig om nu te mogen concluderen dat we samen dit doel zeer zeker bereikt hebben!, laat de organisatie trots weten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen