Overslaan en naar de inhoud gaan

OLS in Sevenum groot succes: ruim twee ton winst

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 10:16

De organisatie van het Oud-Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Sevenum heeft 202.500 euro winst opgeleverd.

Dit laat Stichting OLS 2019 Sevenum vrijdag weten.

25.000 euro
Volgens de organisatie zal er 25.000 euro gaan naar een blijvend geschenk aan het dorp Sevenum. 'Een kunstwerk dat een unieke en collectieve herinnering wordt aan de verbroedering die het OLS 2019 in Sevenum teweeg heeft gebracht', schrijft de organisaties op Facebook.

Vrijwilligers
Een kwart van het bedrag (50.625 euro) gaat naar de Sevenumse schutterij Sint Sebastianus en het resterende bedrag wordt verdeeld onder de verengingen van de vrijwilligers. 'We zijn enorm blij dat we nu maar liefst 177.500 euro aan de verenigingen kunnen geven', laat de organisatie weten.

Profijt
'Ons doel is altijd geweest om een groots volksfeest te organiseren waar de schutterij en de Sevenumse gemeenschap trots op is en nog jarenlang profijt van zou hebben. Het is geweldig om nu te mogen concluderen dat we samen dit doel zeer zeker bereikt hebben!, laat de organisatie trots weten.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen