Overslaan en naar de inhoud gaan

Oliseh bekeek al 19 wedstrijden van Fortuna op video

Geplaatst opwoensdag 28 december 2016 - 7:12

Sunday Oliseh neemt zijn taken als trainer van Fortuna Sittard uiterst serieus. Hij heeft alle 19 wedstrijden van voor de winterstop al teruggekeken en geanalyseerd.

Dat schrijft De Limburger woensdag.

Verrassing
Technisch manager Charly Chudik laat aan de krant weten dat hij zich kan voorstellen dat de aanstelling van Oliseh als een verrassing komt. De voormalig speler van Ajax, Juventus en Dortmund meldde zichzelf overigens bij de club. "Vervolgens werd hij uitgenodigd voor een gesprek met clubeigenaar Isitan Gün en dat was een goed gesprek. De keuze voor Oliseh moet worden gezien als een eerste stap van de eigenaar Gün om de club te vernieuwen."

Onervaren
Dat Oliseh onervaren is, ziet Chudik niet als een groot probleem. "Hij is wel gepokt en gemazeld in de voetballerij. Daarbij is de technische staf van Fortuna uitgebreid met Tini Ruijs."

Teruggekeken
Ruijs is oud-speler van Fortuna en was in het recente verleden jeugd- en hoofdcoach bij de club. Tegenover het AD laat hij weten dat hij in Oliseh een bevlogen vakman ziet. "Hij heeft nu al alle 19 wedstrijden van dit seizoen op video bekeken. Neem maar van mij aan dat hij weet waar hij aan begint."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oliseh officieel gepresenteerd als nieuwe Fortuna-trainer
Sunday Oliseh nam zelf contact op met Fortuna
Fortuna mist Bassan bij hervatting competitie
Fortuna wil weg uit staart van Jupiler League
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen