Overslaan en naar de inhoud gaan

Oliseh bekeek al 19 wedstrijden van Fortuna op video

Geplaatst opwoensdag 28 december 2016 - 7:12

Sunday Oliseh neemt zijn taken als trainer van Fortuna Sittard uiterst serieus. Hij heeft alle 19 wedstrijden van voor de winterstop al teruggekeken en geanalyseerd.

Dat schrijft De Limburger woensdag.

Verrassing
Technisch manager Charly Chudik laat aan de krant weten dat hij zich kan voorstellen dat de aanstelling van Oliseh als een verrassing komt. De voormalig speler van Ajax, Juventus en Dortmund meldde zichzelf overigens bij de club. "Vervolgens werd hij uitgenodigd voor een gesprek met clubeigenaar Isitan Gün en dat was een goed gesprek. De keuze voor Oliseh moet worden gezien als een eerste stap van de eigenaar Gün om de club te vernieuwen."

Onervaren
Dat Oliseh onervaren is, ziet Chudik niet als een groot probleem. "Hij is wel gepokt en gemazeld in de voetballerij. Daarbij is de technische staf van Fortuna uitgebreid met Tini Ruijs."

Teruggekeken
Ruijs is oud-speler van Fortuna en was in het recente verleden jeugd- en hoofdcoach bij de club. Tegenover het AD laat hij weten dat hij in Oliseh een bevlogen vakman ziet. "Hij heeft nu al alle 19 wedstrijden van dit seizoen op video bekeken. Neem maar van mij aan dat hij weet waar hij aan begint."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oliseh officieel gepresenteerd als nieuwe Fortuna-trainer
Sunday Oliseh nam zelf contact op met Fortuna
Fortuna mist Bassan bij hervatting competitie
Fortuna wil weg uit staart van Jupiler League
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen