Overslaan en naar de inhoud gaan

Oldtimers toevallig in uitgebrande loods Kerkrade

Geplaatst opvrijdag 30 maart 2018 - 14:38

De oldtimers die vrijdagmorgen in vlammen opgingen bij een grote brand in Kerkrade, stonden daar voor een bedrijfsfeestje.

"De oldtimers stonden eerst buiten, als versiering voor de avond. Later zijn ze binnen gezet, zodat ze veilig zouden staan in de nacht. En dan gebeurt er zoiets", aldus ondernemer Ivar Meijer, een van de aanwezigen op het feest.

Lees ook: Grote brand bij Parkstad Limburg Stadion

Stutz
De eigenaar van het uitgebrande pand is een verzamelaar van klassieke auto's. Tussen de oldtimers zaten enkele bijzondere exemplaren, waaronder een Stutz Blackhawk. Van dat type zijn er maar zo'n 500 exemplaren gebouwd, waarvan er vier werden gebruikt door Elvis Presley.

Onderzoek
Over de totale schade is voorlopig nog niets te zeggen. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen