Overslaan en naar de inhoud gaan

Oeuvreprijs voor Bennie Ceulen slotstuk Limburgs sportgala

Geplaatst opmaandag 17 december 2018 - 22:27

Bennie Ceulen heeft maandagavond bij het Limburgs sportgala de oeuvreprijs in ontvangst mogen nemen.

In de Oranjerie kreeg hij de prijs uit handen van teammanager Iwan Spekenbrink van Team Sunweb. Het was het emotionele slotstuk van het sportgala in Roermond. Ceulen kreeg de prijs voor zijn verdiensten voor de Nederlandse wielersport

Wielerverslaggever
Ceulen was zelf professioneel wielrenner, onder andere als ploeggenoot van Tourwinnaar Bernard Hinault. Hij was vervolgens decennialang wielerverslaggever van het Limburgs Dagblad.

Vertrouweling
De laatste tien jaar was Ceulen perschef van Team Sunweb en de voorgangers van die ploeg. Ook fungeerde hij als vertrouweling van Tom Dumoulin, die zelf maandagavond tot Limburgs sportman van het jaar gekroond werd.

Lees ook: Benny Ceulen krijgt oeuvreprijs op Wielergala

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen