Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Oerlemans verkoopt aardappelfabriek in Broekhuizenvorst

Geplaatst opvrijdag 28 april 2017 - 7:11

Oerlemans Foods heeft zijn aardappeldivisie, inclusief fabriek in Broekhuizenvorst, verkocht aan aardappelverwerker Lamb Weston/Meijer. Oerlemans gaat zich volledig op groente en fruit richten.

De twee bedrijven bereikten deze week overeenstemming over de overname. De koop wordt in de loop van dit jaar afgerond.

Groenten
De verkoop van de aardappeldivisie biedt Oerlemans Foods, met het hoofdkantoor in Venlo, de ruimte om zich verder te specialiseren in vriesverse groenten en fruit. Het bedrijf heeft zo'n 700 medewerkers, verspreid over de locaties in Nederland en Polen.

De werknemers van de aardappelfabriek in Broekhuizenvorst kregen het nieuws van de overname woensdag te horen. Het is nog onduidelijk wat er met hen zal gebeuren.

Aardappelen
Lamb Weston/Meijer is een aardappelverwerker. Door de aankoop van de fabriek in Broekhuizenvorst neemt de productiecapaciteit van het bedrijf met 85.000 ton toe.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Brand bij bedrijf in Broekhuizenvorst
Medewerker Oerlemans raakt bekneld in vriescel en overlijdt
Misoogst door droogte: 'Friet wordt kleiner'
Herberg de Troost keert terug met concerten en album
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen