Overslaan en naar de inhoud gaan

Oeps: Vrouw steelt kapotte ventilator bij Albert Heijn

Geplaatst opwoensdag 27 juli 2016 - 22:50

Dat diefstal niet altijd loont, bleek dinsdag wel in Panningen. Een vrouw ging daar aan de haal met een ventilator. Saillant detail: de ventilator was kapot.

Het apparaat werd rond 10:30 uur gestolen.

Diefstal
De torenventilator lag daar toen op de servicebalie. Een vrouw kwam de winkel binnen en zette het apparaat op de grond. Ze liep daarna nog een rondje door de winkel om er vervolgens - met de zwarte ventilator onder de arm - vandoor te gaan.

De machine die voor verkoeling moet zorgen kost ongeveer 400 euro, maar veel plezier zal de vrouw er niet van hebben. Het apparaat werkt dus niet meer.

Melden
Toch wil de politie de dievegge graag spreken. De vrouw krijgt eerst de tijd om zich te melden, mocht dat niet gebeuren, zal de politie camerabeelden van de diefstal online zetten. De politie waarschuwt alvast dat ze daarop duidelijk te herkennen is.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dief slaat slag bij slapende vrouw uit Panningen
Zakkenroller gebruikt wisseltruc met wisselend succes
Sigarettendieven slaan weer toe in supermarkt
Politie onderzoekt mishandeling paard in Panningen
Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen