Overslaan en naar de inhoud gaan

Oeps: Visit Zuid-Limburg adverteert met foto België

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 16:17

Nu de toeristenstroom langzaamaan weer op gang begint te komen, hoopt Visit Zuid-Limburg natuurlijk dat veel Nederlanders die in eigen land willen blijven, voor het Limburgse Heuvelland kiezen.

Om wat meer aandacht voor de regio te vragen, werd via Google een advertentie geplaatst. Wie echter doorklikt via die link, kwam uit op een pagina met wat er zoal te doen is in het Heuvelland, geïllustreerd met een prachtige foto van... het Belgische dorpje Sippenaeken.

Archief
Volgens een woordvoerder van Visit Zuid-Limburg gaat het om een foutje. "Die foto zal in het foto-archief gestaan hebben en door iemand gebruikt zijn die het dorpje niet zo goed kende." Ze geeft aan de foto te gaan vervangen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen