Overslaan en naar de inhoud gaan

Oeps: Venlo zet verkeerde plaatsnaambord bij Hout-Blerick

Geplaatst opdonderdag 20 juli 2017 - 12:55

De inwoners van Hout-Blerick zijn ongemerkt verhuisd. Van de ene op de andere dag blijken ze namelijk niet in Hout-Blerick maar in Blerick te wonen.

Althans zo lijkt het. De gemeente Venlo heeft namelijk de verkeerde plaatsnaamborden bij de ingang van Hout-Blerick geplaatst.

Foutje
"We zijn geannexeerd!", zegt Pieter Vercoulen van de dorpsraad van Hout-Blerick gekscherend tegen Omroep Venlo. De dorpsraad vraagt zich af of de gemeente Hout-Blerick van de kaart heeft geveegd.

Volgens de gemeente is het allemaal maar een foutje. Toen de plaatsnaamborden vervangen moesten worden omdat de toegestane snelheden zijn veranderd, is per ongeluk het verkeerde bord teruggeplaatst. "Het Hout-Blerick-bord wordt zo snel mogelijk geplaatst. Want we willen Hout-Blerick niet missen", belooft de gemeente.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Verkeerd plaatsnaambord bij Hout-Blerick wordt vervangen
Geluidsoverlast A73 Blerick toegenomen
Vermeende ontvoerder verdacht van negen (zeden)delicten
Mijlpaal: Wensauto vervoert 10.000ste passagier
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen