Overslaan en naar de inhoud gaan

Oekraïne-referendum bedreigt onderzoek naar politiemol

Geplaatst opwoensdag 6 april 2016 - 6:25

Het Nederlandse referendum over Oekraïne dat woensdag wordt gehouden, bedreigt onbedoeld het onderzoek naar de Weerter politiemol.

M. dreef ook een handel in bont vanuit Oekraïne.

Referendum
"Hoe triest ook, de MH17-ramp heeft toegangspaden voor ons gebaand", stelt officier van justitie Gerard Sta. "Maar de situatie kan donderdag heel anders zijn", stelt hij, indirect verwijzend naar het referendum dat woensdag wordt gehouden.

Hulp van Oekraïne in de zaak tegen M. is van groot belang. Om die reden heeft justitie een rechtshulpverzoek ingediend, dat echter nog niet is ingewilligd.

Lees ook: Politiemol Mark M. blijft achter de tralies

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politiemol Mark M. krijgt paspoort terug
Corrupt gedrag door tientallen agenten
Politiemol Mark M. ontkent witwassen
Politiemol Mark M. na ruim twee jaar voor de rechter
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen