Overslaan en naar de inhoud gaan

Oekraïense met messteken loopt op snelweg Geleen

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2021 - 9:07

Een door messteken gewonde vrouw is vrijdagmorgen bij Geleen gevonden aan de A76.

De 35-jarige Oekraïense vrouw werd rond 8:45 uur gevonden terwijl ze langs de snelweg liep. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Oekraïense BMW
Vermoedelijk is de vrouw door haar partner gestoken tijdens een ruzie in wat de politie de 'relationele sfeer' noemt. Vanwege de steekpartij is de politie op zoek naar een donkere BMW met Oekraïens kenteken, waar de vrouw in zou hebben gezeten voordat ze uit de auto werd gezet.

Consul
De honorair consul van Oekraïne probeert contact te leggen met de vrouw, om te zien of zij hulp nodig heeft.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen