Overslaan en naar de inhoud gaan

Oefenwedstrijden Lions en Bevo met publiek in eigen hal

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 10:30

KEMBIT-Lions en Herpertz Bevo spelen in de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen een oefentoernooi waaraan ook Aalsmeer en Volendam meedoen.

In de twee weekenden voorafgaand aan de start van de BENE-League spelen de vier verenigingen onderling vriendschappelijke duels.

Sittard of Panningen
Er wordt gespeeld op zaterdag 22 augustus, zondag 23 augustus, zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus. Het speelschema staat nog niet vast, maar waarschijnlijk spelen Lions en Bevo op zondag 23 augustus tegen elkaar. Die wedstrijd wordt in ieder geval in Sittard of in Panningen gespeeld.

Met publiek
Een woordvoerder van Lions laat verder weten te verwachten dat de ploeg uit Sittard in het tweede weekend in de eigen Stadssporthal speelt. Het is de bedoeling dat er, met inachtneming van de coronamaatregelen, publiek bij de wedstrijden aanwezig is.

Weinig kosten
De Nederlandse handbalverenigingen hebben sinds medio maart geen wedstrijden meer gespeeld en hebben daarom besloten het toernooi te organiseren. Daarmee hopen ze elkaar te helpen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, zonder dat daar teveel kosten mee gemoeid zijn.

De vijfde Nederlandse ploeg in de BENE-League, Hurry Up, doet niet mee aan het toernooi. De competitie begint op 5 september.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen