Overslaan en naar de inhoud gaan

Oefenwedstrijden Lions en Bevo met publiek in eigen hal

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 10:30

KEMBIT-Lions en Herpertz Bevo spelen in de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen een oefentoernooi waaraan ook Aalsmeer en Volendam meedoen.

In de twee weekenden voorafgaand aan de start van de BENE-League spelen de vier verenigingen onderling vriendschappelijke duels.

Sittard of Panningen
Er wordt gespeeld op zaterdag 22 augustus, zondag 23 augustus, zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus. Het speelschema staat nog niet vast, maar waarschijnlijk spelen Lions en Bevo op zondag 23 augustus tegen elkaar. Die wedstrijd wordt in ieder geval in Sittard of in Panningen gespeeld.

Met publiek
Een woordvoerder van Lions laat verder weten te verwachten dat de ploeg uit Sittard in het tweede weekend in de eigen Stadssporthal speelt. Het is de bedoeling dat er, met inachtneming van de coronamaatregelen, publiek bij de wedstrijden aanwezig is.

Weinig kosten
De Nederlandse handbalverenigingen hebben sinds medio maart geen wedstrijden meer gespeeld en hebben daarom besloten het toernooi te organiseren. Daarmee hopen ze elkaar te helpen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, zonder dat daar teveel kosten mee gemoeid zijn.

De vijfde Nederlandse ploeg in de BENE-League, Hurry Up, doet niet mee aan het toernooi. De competitie begint op 5 september.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen