Overslaan en naar de inhoud gaan

Oefenwedstrijden Lions en Bevo met publiek in eigen hal

Geplaatst opmaandag 6 juli 2020 - 10:30

KEMBIT-Lions en Herpertz Bevo spelen in de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen een oefentoernooi waaraan ook Aalsmeer en Volendam meedoen.

In de twee weekenden voorafgaand aan de start van de BENE-League spelen de vier verenigingen onderling vriendschappelijke duels.

Sittard of Panningen
Er wordt gespeeld op zaterdag 22 augustus, zondag 23 augustus, zaterdag 29 augustus en zondag 30 augustus. Het speelschema staat nog niet vast, maar waarschijnlijk spelen Lions en Bevo op zondag 23 augustus tegen elkaar. Die wedstrijd wordt in ieder geval in Sittard of in Panningen gespeeld.

Met publiek
Een woordvoerder van Lions laat verder weten te verwachten dat de ploeg uit Sittard in het tweede weekend in de eigen Stadssporthal speelt. Het is de bedoeling dat er, met inachtneming van de coronamaatregelen, publiek bij de wedstrijden aanwezig is.

Weinig kosten
De Nederlandse handbalverenigingen hebben sinds medio maart geen wedstrijden meer gespeeld en hebben daarom besloten het toernooi te organiseren. Daarmee hopen ze elkaar te helpen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen, zonder dat daar teveel kosten mee gemoeid zijn.

De vijfde Nederlandse ploeg in de BENE-League, Hurry Up, doet niet mee aan het toernooi. De competitie begint op 5 september.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen