Overslaan en naar de inhoud gaan

Oefening met straaljagers en helikopters rond Vredepeel

Geplaatst opwoensdag 2 december 2020 - 15:36

Op en rond de militaire basis in Vredepeel begint op maandag 7 december een grootschalige oefening. Daarbij worden tot en met vrijdag onder meer straaljagers en helikopters ingezet.

De militairen op de Luitenant-generaal Bestkazerne worden vijf dagen lang getraind op het coördineren van luchtsteun voor grondtroepen. De oefening begint volgens Defensie rond de middag en duurt tot 22:00 uur 's avonds.

Luchtmobiele Brigade
Op donderdag 10 december sluit de Luchtmobiele Brigade zich aan bij de oefening. Dan worden manschappen met helikopters afgezet in het gebied rond de kazerne en weer opgehaald. Dat deel van de oefening begint om 18:00 uur en duurt tot 20:30.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen