Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Odile Wolfs waarnemend burgemeester Onderbanken

Geplaatst opwoensdag 11 februari 2015 - 15:21

Odile Wolfs wordt waarnemend burgemeester in Onderbanken. Ze begint op 1 maart aan de klus, die naar verwachting een jaar gaat duren.

Wolfs was tussen 1999 en 2011 gedeputeerde voor de PvdA. Momenteel is ze raadslid in Eijsden-Margraten. Die taak legt de 63-jarige politica per 1 maart neer.

Opvolgen
Lopende het jaar dat ze in Onderbanken waarnemer, is wordt bekeken of (en zo ja door wie) de naar Meerssen vertrekkende burgemeester Mirjam Clermonts een vaste opvolger krijgt.

Niet uitgesloten is dat Onderbanken, de op één na kleinste gemeente van Limburg, gaat fuseren met een buurgemeente.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Onderbanken te klein voor burgemeester Clermonts
Odile Wolfs burgemeester tot opheffing Onderbanken
Meeste burgemeesters in Parkstad zien niets in herindeling
Schutterij Merkelbeek gehuldigd voor winnen OLS
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen