Overslaan en naar de inhoud gaan

OCI Lions zet flinke stap naar finale

Geplaatst opwoensdag 19 april 2017 - 22:00

OCI Lions heeft woensdagavond flinke stappen gezet naar de finale in de strijd om het landskampioenschap.

De Sittardse ploeg won in Zwartemeer de eerste wedstrijd van de halve finale tegen Hurry Up met 29-33.

Geen duimbreed
De mannen van
Hurry Up en OCI Lions gaven elkaar in de eerste helft geen duimbreed toe. Lions opende kort na het beginsignaal de score en vervolgens ging de stand gelijk op. Na tien minuten stond Hurry Up met 6-5 voor en hield de voorsprong van één doelpunt korte tijd vast. Maar na een kwartier was de stand weer in evenwicht. Kort voor het verstrijken van de eerste helft kwam Lions opnieuw voor en ging met 15-17 rusten.

Slordigheden
Na de hervatting bleef
Lions in hoog tempo spelen en dat brak een aantal spelers van Hurry Up op. Na tien minuten spelen nam Lions afstand van de mannen van Martin Vlijm en sloeg een gat van zes doelpunten. Daarna slopen slordigheden in het spel van de Sittardenaren.

Doelpunten
Hurry Up ging zonder keeper en met zeven man in het veld spelen in een poging het gat te verkleinen. Dat lukte slechts beperkt, want na lichte aarzeling kreeg Lions weer volledig grip op de wedstrijd om uiteindelijk met vier doelpunten verschil te winnen.

Dinsdag spelen OCI Lions en Hurry Up in Sittard de return.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen