Overslaan en naar de inhoud gaan

OCI Lions 2 wint van Aalsmeer 2

Geplaatst opzondag 3 december 2017 - 16:30

Wat de hoofdmacht van OCI Lions zaterdag niet lukte, lukte het tweede team van de Sittardse ploeg zondag wel tegen het tweede team van Aalsmeer. Lions 2 hield met een 31-29 overwinning de punten in eigen huis.

Voor rust waren beide teams aan elkaar gewaagd en lieten sprankelend spel zien. Met een 14-14 tussenstand zichten zij de kleedkamers op.

Liepen verder uit
Na de rust nam
Lions 2 afstand van de bezoekers. Het tweede deel van de wedstrijd was tot de helft gevorderd toen de Sittardse mannen met 23-20 voor stonden. Zij liepen verder uit naar 30-25. Aalsmeer 2 kwam terug tot 30-27, maar wist het gat niet meer te dichten.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen