Overslaan en naar de inhoud gaan

Nwakali na Limburgse huurperiodes naar FC Porto

Geplaatst opdonderdag 19 juli 2018 - 9:25

Kelechi Nwakali, die in de afgelopen seizoenen vooral op Limburgse kunstgrasmatten te bewonderen was, verkast naar FC Porto.

Arsenal verhuurt de Nigeriaan het volledige seizoen aan de Portugese grootmacht. Nwakali gaat daar voor het tweede elftal spelen.

MVV
De middenvelder was in de afgelopen twee seizoenen een dragende speler bij MVV, dat hem eveneens huurde van de Londense club. In 52 officiële duels in dienst van de Sterrendragers tekende Nwakali voor zeven goals en vijf assists.

Lees ook: MVV-er Nwakali geeft Europa League-winnaar het nakijken

VVV-Venlo
Tussentijds kwam de Nigeriaan ook een halfjaar uit voor VVV-Venlo, maar onder Maurice Steijn kwam de 20-jarige in de Eredivisie maar moeilijk aan de bak. Het gevolg was dat Nwakali weer terugkeerde naar MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen