Overslaan en naar de inhoud gaan

Nwakali na Limburgse huurperiodes naar FC Porto

Geplaatst opdonderdag 19 juli 2018 - 9:25

Kelechi Nwakali, die in de afgelopen seizoenen vooral op Limburgse kunstgrasmatten te bewonderen was, verkast naar FC Porto.

Arsenal verhuurt de Nigeriaan het volledige seizoen aan de Portugese grootmacht. Nwakali gaat daar voor het tweede elftal spelen.

MVV
De middenvelder was in de afgelopen twee seizoenen een dragende speler bij MVV, dat hem eveneens huurde van de Londense club. In 52 officiële duels in dienst van de Sterrendragers tekende Nwakali voor zeven goals en vijf assists.

Lees ook: MVV-er Nwakali geeft Europa League-winnaar het nakijken

VVV-Venlo
Tussentijds kwam de Nigeriaan ook een halfjaar uit voor VVV-Venlo, maar onder Maurice Steijn kwam de 20-jarige in de Eredivisie maar moeilijk aan de bak. Het gevolg was dat Nwakali weer terugkeerde naar MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen