huizenmarkrt

Huizenmarkt in Limburg zit ondanks corona muurvast

Een zeer klein aanbod tegenover een grote vraag; de huizenmarkt in Limburg is totaal uit balans. De enige die in zijn handen mag wrijven, is de huizenverkoper die niets terugkoopt: die kan in deze markt zijn zakken vullen.

woningmarkt
Stijging huizenprijzen in Limburg ondanks coronacrisis

De woningmarkt heeft in het tweede kwartaal vrijwel geen effecten ondervonden van de coronacrisis, zegt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ook in Limburg steeg de gemiddelde verkoopprijs van woningen.

woning
NVM-voorzitter juicht inzichtelijkheid in huisbiedingen toe

De voorzitter van de Limburgse afdeling van Nederlandse Vereniging Makelaars (NVM) juicht het toe als er een systeem komt waarmee bieders kunnen zien welke prijzen worden geboden op een woning die te koop staat.

Sint Bernardusstraat in Maastricht straat woningen huizen huis woning
Gekte op de woningmarkt in Maastricht: 'Net Randstad'

De woningmarkt in Maastricht lijkt steeds meer op toestanden zoals in de Randstad. Daar is de krapte groot en wordt er vaak tienduizenden euro's overboden bij de aankoop van een woning of appartement.

Te koop bord huis
Video: 'Huizenmarkt langzaamaan op toppunt'

De huizenmarkt is langzaam op een toppunt aan het komen. "Op een gegeven moment zullen de prijzen gaan dalen. Dus we adviseren kopers nu om niet te overbieden."

Huizenverkoop Limburg omlaag, prijzen fors omhoog

Overal in Limburg is de verkoop van woningen het afgelopen kwartaal gedaald ten opzichte van de laatste maanden van 2017.

NVM: Huizenprijzen gestegen, verkoop gedaald

De huizenprijzen in Limburg zijn in het tweede kwartaal gestegen vergeleken met vorig jaar. Het aantal verkochte huizen in onze provincie is gedaald, zo blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM.

Woningmarkt
Limburgse huizenmarkt is flink tot leven gekomen

De huizenmarkt in Limburg is behoorlijk tot leven gekomen. Er is op veel plekken meer vraag dan aanbod.

'Snel je huis verkopen? Zorg voor een goede presentatie!'

Als je sneller je huis wilt verkopen, moet je op internet zorgen voor een goede presentatie. Dat zeggen Limburgse makelaars.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten