Gouvernement Provinciale Staten Provincie Limburg Provincie Bestuur Maastricht

Streep door aanpassingen landgoed Reijmersbeek

Een ruime meerderheid van het Limburgs Parlement steunt het voorstel van het provinciebestuur om een streep te zetten door aanpassingen op het historische landgoed Reijmersbeek bij Nuth.

Herdershond, Duitse herder, politiehond, politie, snuffelen, geurspoor (stock)
Man betrapt op inbraak in eigen woning

Een inwoner van Nuth kreeg afgelopen nacht de politie op bezoek omdat hij zich via een ladder en een raam toegang had verschaft tot zijn eigen woning.

Hubert Bruls (28 mei 2020)
Coronacrisis: Hubert Bruls krijgt dagelijks scheldmails

De voorzitter van het landelijke Veiligheidsberaad, burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen, krijgt sinds het begin van de coronacrisis haast dagelijks scheldmails.

hennep hennepplantage wiet wietplantage drugs (stock)_HD
Hennepplantages: woningen Vaesrade en Maastricht gesloten

In Maastricht en Vaesrade zijn dinsdag in totaal drie panden gesloten nadat er hennepplanten in gevonden werden.

Schoonheidsspecialiste
Coronavirus geen probleem voor mbo-stagiaires in Limburg

In Limburg lijkt geen sprake te zijn van een tekort aan stageplaatsen voor mbo'ers. Terwijl landelijk gezien leerlingen wel moeite hebben met het vinden van een leerbaan.

1Lunch Foto 26-8
1Lunch: Geen grote incidenten door storm Francis

Limburgse wasberen ontsnapt uit een dierenpark in Emmen, zware windstoten door zomerstorm Francis en Heerlen verbiedt het voeren van eenden bij Kasteel Hoensbroek. Dit en meer, vandaag in de 1Lunch.

Bestelbus bestelwagen stock
Politie komt tussenbeide bij heling busje

De verkopers van een gestolen bestelbusje zijn woensdagavond opgepakt in Nuth, precies op het moment dat zij het voertuig wilden doorverkopen.

Politie stock donker
Gestolen bus teruggevonden dankzij track en trace

De eigenaar van een busje hielp de politie woensdag met het traceren van zijn gestolen voertuig. Hij hield de agenten op de hoogte van de locatie dankzij de ingebouwde track en trace.

Ongeval Nuth - 5 jun 2020
Fietsster klem onder auto in Nuth

Een fietsster is vrijdagmiddag onder een auto beland in Nuth. Dat gebeurde vermoedelijk na een voorrangsfout.

Handboogschutter Mike Schloesser (10 nov 2019)
Schloesser schiet internationale wedstrijd in eigen tuin

Handboogschutter Mike Schloesser nam vanuit zijn eigen achtertuin in Nuth deel aan een internationale competitie: de Lockdown Knockout 2020.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app