Overslaan en naar de inhoud gaan

Nunhem viert toch een beetje carnaval met prinses Sanne I

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 21:13

Sanne Kroos is uitgeroepen tot Prinses Sanne I van carnavalsvereniging de Bosuule in Nunhem. Daarmee is zij de eerste en vooralsnog enige prins(es) van dit jaar in Limburg.

Door het coronavirus zijn dit seizoen alle carnavalsactiviteiten afgelast, op een paar online evenementen na. Ook hebben alle verenigingen besloten geen prins uit te roepen, behalve dan de Bosuule in Nunhem.

Online sollicitatie
Sanne was een van de drie kandidaten die solliciteerde op de functie van prins bij de carnavalsvereniging. Tijdens online gesprekken tussen de prinsencommissie en de kandidaten kwam zij als beste naar voren. Vorige week kreeg ze het goede nieuws en zaterdagavond werd zij via social media voorgesteld aan de bevolking.

Uitroepen enige prinses van Limburg in Nunhem (16 jan 2021)

De 18-jarige prinses is erg blij met haar uitverkiezing. Ze beseft heel goed dat dit een totaal ander jaar wordt dan anders. "Maar volgend jaar ben ik op wereldreis en ik wil geen twee vastelaovenden missen."

Jong en enthousiast
Volgens voorzitter Auke Adams van de Bosuule was al snel duidelijk dat zij de beste kandidaat was. "Ze is jong, enthousiast, had zich goed voorbereid en kwam met originele ideeën voor dit seizoen." Een van de voorstellen van Sanne was om ook een jeugdprinses en een seniorenprinses aan te stellen. Die zijn zaterdagavond ook uitgeroepen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen