Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Numidia uit Venlo naar de finale van The Voice Kids

Geplaatst opzondag 22 maart 2015 - 0:15

De 14-jarige Numidia uit Venlo is door naar de finale van The Voice Kids. De zangeres werd zaterdagavond door haar coach Angela Groothuizen gekozen als één van haar twee finalisten.

In de Battle-ronde versloeg de Venlose eerst haar twee tegenstanders Davy en Jerome. Samen zongen zij het nummer 'Stay With Me' van Sam Smith.

Nog geen finale
Maar deze overwinning betekende nog niet gelijk een plaats in de finale. Alle vijf de Battle-winnaars uit het team van Angela Groothuizen moesten nog een keer hun auditienummer zingen. Van de vijf konden er uiteindelijk maar twee door naar de finale.

In de zogeheten Sing Off zong Numidia het nummer 'It's Time' van Imagine Dragons.

Rondjes rennen
Na deze solo-optredens koos coach Angela Groothuizen de zangeres uit Venlo toch uit als één van haar twee finalisten van de populaire talentenjacht op RTL 4. "Ik voel me zo blij", reageert ze. "Ik wil gewoon buiten rondjes rennen."

Nog een Limburgse
In het team van Angela zat nog een zangeres uit Limburg. De 13-jarige Rafke uit Valkenburg won - net als Numidia - haar Battle. Samen met Fienne en Sam zong ze het nummer 'A Sky Full Of Stars' van Coldplay. Na haar Sing Off - ze zong 'Ho Hey' van The Lumineers - koos de coach niet voor Rafke.

Studiebeurs
De komende weken kiezen de andere teams - Marco Borsato en Nick en Simon - hun twee finalisten. De zes finalisten staan op zaterdag 11 april in de finale. De winnaar van de The Voice Kids krijgt een studiebeurs van 10.000 euro en mag een single opnemen.

Lees ook: Numidia uit Venlo door bij Voice Kids

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Numidia - It's Time (The Voice Kids 2015: The Blind Auditions)
Numidia uit Venlo door bij Voice Kids
Numidia The Voice Kids Venlo
Numidia uit Venlo uitgeschakeld bij Voice Kids
Numidia – All About That Bass (The Voice Kids 2015: Finale)
Boze Voice-fans maken van Numidia trending topic
Toontje Lager-bassist over Pop on Top: ga er niet heen!
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen