Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Numidia uit Venlo naar de finale van The Voice Kids

Geplaatst opzondag 22 maart 2015 - 0:15

De 14-jarige Numidia uit Venlo is door naar de finale van The Voice Kids. De zangeres werd zaterdagavond door haar coach Angela Groothuizen gekozen als één van haar twee finalisten.

In de Battle-ronde versloeg de Venlose eerst haar twee tegenstanders Davy en Jerome. Samen zongen zij het nummer 'Stay With Me' van Sam Smith.

Nog geen finale
Maar deze overwinning betekende nog niet gelijk een plaats in de finale. Alle vijf de Battle-winnaars uit het team van Angela Groothuizen moesten nog een keer hun auditienummer zingen. Van de vijf konden er uiteindelijk maar twee door naar de finale.

In de zogeheten Sing Off zong Numidia het nummer 'It's Time' van Imagine Dragons.

Rondjes rennen
Na deze solo-optredens koos coach Angela Groothuizen de zangeres uit Venlo toch uit als één van haar twee finalisten van de populaire talentenjacht op RTL 4. "Ik voel me zo blij", reageert ze. "Ik wil gewoon buiten rondjes rennen."

Nog een Limburgse
In het team van Angela zat nog een zangeres uit Limburg. De 13-jarige Rafke uit Valkenburg won - net als Numidia - haar Battle. Samen met Fienne en Sam zong ze het nummer 'A Sky Full Of Stars' van Coldplay. Na haar Sing Off - ze zong 'Ho Hey' van The Lumineers - koos de coach niet voor Rafke.

Studiebeurs
De komende weken kiezen de andere teams - Marco Borsato en Nick en Simon - hun twee finalisten. De zes finalisten staan op zaterdag 11 april in de finale. De winnaar van de The Voice Kids krijgt een studiebeurs van 10.000 euro en mag een single opnemen.

Lees ook: Numidia uit Venlo door bij Voice Kids

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Numidia - It's Time (The Voice Kids 2015: The Blind Auditions)
Numidia uit Venlo door bij Voice Kids
Numidia The Voice Kids Venlo
Numidia uit Venlo uitgeschakeld bij Voice Kids
Numidia – All About That Bass (The Voice Kids 2015: Finale)
Boze Voice-fans maken van Numidia trending topic
Toontje Lager-bassist over Pop on Top: ga er niet heen!
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen