Overslaan en naar de inhoud gaan

Nu officieel: Lieke Martens is van de markt

Geplaatst opdonderdag 5 juli 2018 - 16:23

De geruchten gingen al even in de rondte op social media, maar donderdag werd het officieel: Lieke Martens is bezet.

De Nieuw-Bergense voetbalster van FC Barcelona heeft op haar Instagram een foto geplaatst waarop zij haar nieuwe lover Benjamin van Leer, voormalig Roda JC-goalie, innig knuffelt op het strand.

Voetbalstelletje
Eerder deze week plaatste zowel Martens als Van Leer een foto op Instagram waarop het leek of de twee samen een middag op een balkon zaten. Maar heel duidelijk was het plaatje niet. In de post van donderdag haakte het verliefde voetbalstelletje daar nog even op in. 'The beach is better than a balcony.'

Lees ook: Heeft Lieke Martens een nieuwe vlam?

The beach is better than a balcony

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen