Overslaan en naar de inhoud gaan

Nu of Nooit: Wie opent Pinkpop 2019?

Geplaatst opzaterdag 8 december 2018 - 6:00

Zaterdagavond wordt bekend wie de winnaar is van Nu of Nooit. De winnaar van deze muziekwedstrijd opent volgend jaar de jubileumeditie van Pinkpop in Landgraaf.

De winnende act is daarmee de volgende toevoeging aan de reeds bekende namen van de line-up: Fleetwood Mac, Mumford & Sons, George Ezra en Tenacious D.

Kansen
De wedstrijd wordt georganiseerd door Stichting Pop in Limburg. Pop in Limburg wil met Nu of Nooit muzikale acts zoveel mogelijk kansen bieden om zich te ontwikkelen. Julie van Diem organiseert het gehele project. Zij vertelt hoe het eraan toe gaat achter de schermen.

Kijk hier voor portretjes van de finalisten:
OOST.
Geoff Wyld
Yila
OLIVER
Mt. Atlas

Grote Prijs
Dit jaar werkt Pop in Limburg voor het eerst samen met De Grote Prijs van Nederland. De winnaar van Nu of Nooit stroomt hierdoor direct door naar de halve finale van de landelijke popmuziekwedstrijd.

De finale van Nu of Nooit begint om 20.00 uur en vindt plaats in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen