Overslaan en naar de inhoud gaan

NS verwacht maandag 'mondjesmaat' treinen te laten rijden

Geplaatst opzondag 7 februari 2021 - 18:07

De treinen van NS zullen maandag "mondjesmaat" rijden.

Dat meldt NS zondagmiddag.

Geen treinen
Zondag reden al een groot gedeelte van de dag treinen helemaal niet vanwege het extreme winterweer. De hevige sneeuwval en wind veroorzaken zondag veel storingen op het spoor. Arriva bekijkt maandagochtend de weersituatie en neemt dan een besluit.

Lees ook: NS en Arriva houden treinen hele zondag aan de kant

Busverkeer in Zuid-Limburg
De stads- en streekbussen van Arriva staan in het noorden van provincie zondagavond aan de kant. De busmaatschappij laat weten maandagochtend met meer informatie te komen. De stadslijnen in Maastricht rijden zondag wel. Ook de bussen rond Heerlen, Margraten en Sittard staan niet stil.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen